İZMİR / MENDERES - Gümüldür Hasan Eren İlkokulu

Gürsel KAYA - Okul Müdürü

Lisans ve yüksek lisans öğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tamamladı. Aynı üniversitede doktora öğrenimi devam etmektedir.

2009-2013 yılları arasında Bingöl Çavuşlar Yeni Yerleşim İlkokulu’nda, 2013-2014 yılları arasında İzmir Kemalpaşa Ören İlkokulu’nda, 2014-2019 yılları arasında İzmir Menderes Gümüldür Hasan Eren İlkokulu’nda Sınıf Öğretmeni olarak; 2019 yılında yapılan EKYS (Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı) sonucunda oluşan puan sıralamasında il 2.si olup atandığı İzmir Menderes Görece Şehit Mustafa Mutlu İlkokulu’nda 2019-2022 yılları arasında Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

2014 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Temel Eğitim Anabilim Dalı Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde "Hayat Bilgisi Dersi Değerlerinin Öğretiminde Halk Ozanlarının Önemi: Neşet Ertaş bağlamında bir inceleme " konulu teziyle yüksek lisans öğrenimini tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Temel Eğitim Anabilim Dalı Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde doktora eğitimi devam etmekte olup uluslararası hakemli dergide yayımlanmış makalesi bulunmaktadır.

Bağlama eğitmeni ve Satranç Antrenörü unvanları bulunan Okul Müdürü Gürsel KAYA 2022 yılı EKYS yazılı sınavında kendi branşında il 1.si, yapılan diğer değerlendirmeler (Yönetici Atama Ek-1 Değerlendirme Formu+Sözlü Sınav) neticesinde  il 3.sü olarak 05/09/2022 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevine başlamıştır.